Billeder: 300.000 Caribou Sammenblander For At Undgå Insekter

{h1}

300.000 karibou huddle sammen i nordvestlige alaska om sommeren for at beskytte sig mod ubehagelige myg og fluer.

Mennesker er ikke de eneste skabninger, der er generet af myg og fluer. De chikanerer karibou så meget, at tidligere i måneden, omkring 300.000 dyrene huddlede tæt sammen i nordvestlige Alaska for at undgå at blive bidt og parasiteret.

Det er en af ​​de mest spektakulære samlinger af dyrelivet i verden, der river de vandrende besætninger i Afrikas Serengeti, sagde Kyle Joly, en dyrelivbiolog med National Park Service baseret i Fairbanks, Alaska.

Joly tog flere billeder af dyrene, mens de flyede en Cessna 185 tidligere i måneden, nær Cape Krusenstern National Monument og Noatak National Preserve.

"Bugterne på den nordlige skråning er temmelig grufulde," fortalte Joly OurAmazingPlanet. "Mygene chikaner dem bare 24 timer om dagen." Warble flyver og næsebots, der er ude nu, er endnu værre på nogle måder, sagde han; Warbles forsøger at lægge æg på dyrets sider, og botsene forsøger at flyve op i caribou næsebor for at deponere æg.

For at undgå de flyvende skadedyr, flytter caribou indlandet og ind i højere højder, hvor der er færre winged trusler. Dette tvinger dem tættere sammen i grupper kaldet aggregeringer, hvilket reducerer hver enkeltes eksponering med hensyn til relativt antal bugs og kropsområde, der er åbne for chikane.

Disse kariboer er en del af den vestlige arktiske besætning, den største i USA, der tales om 325.000 og blev sidst talt i 2011, sagde Joly. Alaska Department of Fish and Game-personale tællede faktisk dyrene en for én ved hjælp af luftfotografier, sagde han.

Tusindvis af caribou samles lige nord for Cape Krusenstern National Monument i begyndelsen af ​​juli 2012 for at undgå chikane af insekter. For skala er søen måske omkring 2 hektar i området.

Tusindvis af caribou samles lige nord for Cape Krusenstern National Monument i begyndelsen af ​​juli 2012 for at undgå chikane af insekter. For skala er søen måske omkring 2 hektar i området.

Kredit: Kyle Joly / NPS

Caribou føder kalve i begyndelsen af ​​juni, så de unge nu er omkring en måned gammel. "De er forgængelige," sagde Joly. "Om en time går de allerede. På en dag løber de. I tre dage er de de fleste mennesker anser for fuldt mobile, en person kunne ikke holde op."

Caribou er præyed af ulve, grizzly bjørne og mennesker. Folk jager anslået 15.000 karibou per år. Årlig er befolkningen faldende med omkring 5 procent, sagde Joly.

Nordvestlige Alaska forbliver sparsomt befolket, selv om der i den nærmeste fremtid planlægges en betydelig udvikling inden for olie- og mineraludforskning og minedrift, der truer med at forstyrre caribou-migration og nedbryde dyrets levesteder.

Efter at truslen fra insektschikane er faldet, spalter karibuen så hurtigt som de kom sammen og spredte sig gennem Brooks Range og North Slope, inden de kom sammen igen for at migrere syd om efteråret.

Reach Douglas Main at [email protected]. Følg ham på Twitter @Douglas_Main. Følg OurAmazingPlanet på Twitter @OAPlanet. Vi er også på Facebook og Google+.


Video Supplement: .




DA.WordsSideKick.com
All Rights Reserved!
Reproduktion Af Materialer Tilladt Kun Prostanovkoy Aktivt Link Til Webstedet DA.WordsSideKick.com

© 2005–2019 DA.WordsSideKick.com