Pingviner Brug Poop Til Smeltis, Lav Baby Planteskoler (Video)

{h1}

Før høstsæsonen samler gentoo pingviner i store kolonier, samler bunker med poop for at smelte det snedækkede landskab og skabe hegn.

Gentoo pingviner har givet ordet en helt ny betydning.

Pingvinerne vælter på deres frosne landskab i Antarktis for at smelte det, hvilket skaber det ideelle sted at bagse deres unge, når tiden kommer, viser nye videooptagelser.

Selvom de fleste mennesker ikke ville overveje at bøje en passende udsmykning til et børns børnehave (selv om det helt sikkert er et fælles element i dem), synes poop at spille en central rolle i pingvinernes avlsopførsel. Dette poop "landskabspleje" er sandsynligvis utilsigtet: Fuglene sandsynligvis overvejer ikke feng shui af deres fæces og forsætligt pooping for at gøre plads til deres kyllinger 'planteskoler, siger forskere.

Den nye indsigt kom fra tusindvis af timer med video taget af forskere fra Oxfords universitet i England sammen med den australske antarktisafdeling. Forskerne tilbragte et år videooptagelse af en koloni Gentoo pingviner på Cuverville Island, ud for Antarktis halvø. Holdet brugte også snemålere til at måle, hvor hurtigt snesmeltede som de smoking-klædte fugle kom og gik. [Se Video of the Penguin's Poop Landscaping]

Den frostige region er normalt tæmmet af sne og is, men det ændrede sig på bestemte tider af året. Fuglene aggregeres i store grupper, der efterlader store bunker guano eller poop. Bagens mørke farve tillod lyset fra den svage Antarktis sol at blive absorberet hurtigere.

Det på sin side udbrød isens smeltning og efterlod en masse barske stenhyller - perfekte nestepladser til opdræt af deres yndige pingvinkyllinger.

Gentoo pingviner, eller Pygoscelis papua, er blandt de sjældne af de antarktiske fugle, med færre end 300.000 ynglepar på det isete kontinent, ifølge den britiske antarktisundersøgelse.

Fuglene, som mange andre pingviner, er monogamiske, som regel parrer med den samme partner år efter år. Hver kvindelige pingvin lægger kun to æg til sæsonen, så det er ikke overraskende, at de aggressivt beskytter deres æg, ifølge den britiske antarktisundersøgelse.

Pingvinerne har tendens til at placere deres æg på bakketoppe og åbne strande, indsamle småsten og andre genstande fra deres omgivelser til deres rede.

Følg Tia Ghose på Twitter og Google+. Følg WordsSideKick.com @wordssidekick, Facebook og Google+. Oprindeligt udgivet på WordsSideKick.com.


Video Supplement: .




DA.WordsSideKick.com
All Rights Reserved!
Reproduktion Af Materialer Tilladt Kun Prostanovkoy Aktivt Link Til Webstedet DA.WordsSideKick.com

© 2005–2019 DA.WordsSideKick.com