Hvis Disse Små Marsupialer 'Marathon Parring Sessions Ikke Dræber Dem, Vil Mennesker

{h1}

Marsupialer med suicidale parringsvaner står i øjeblikket over for en langt større trussel mod deres overlevelse: mennesker.

En type pattedyr dør i kramper i løbet af partersæsonen, men de små pattedyr står i øjeblikket over for en meget større trussel mod deres overlevelse: mennesker.

To arter af Antechinus - En genus af shrew-lignende dyr kendt for marathon parring sessioner, der forlader mændene forkælet, brugt og døende - blev for nylig tilføjet til listen over australske truede arter, rapporterede repræsentanter for Queensland University of Technology (QUT) i en erklæring.

I en beslutning, der var effektiv den 11. maj, erklærede den australske regering Threatened Species Scientific Committee (TSSC) den sølvhovedede antechinus (Antechinus argentus) og den sort-tailed dusky antechinus (Antechinus arktos) truet, primært på grund af alvorligt reduceret levestandard og andre risici forårsaget af menneskeskabte klimaændringer. [Antechinus Fotos: Nye Marsupials Die for Sex]

I øjeblikket er der 15 kendte arter af antechinus i Australien; den sølvhovedede antechinus blev identificeret i 2013, og den mørke antechinus blev identificeret i 2014, ifølge TSSC-rapporten. Begge arter er små og kødædende, med sølvhårede hanner, der vejer gennemsnitligt ca. 1,5 ounces (43 gram) og dusky hanner, der vejer gennemsnitligt 3,2 ounces (90 gram).

Antechinuses, som kun findes i Australien, New Guinea og Tasmanien, er kendt for en usædvanlig og ekstrem parring strategi kendt som selvmordsreproduktion. I ynglesæsonen copulerer dyrene franskt i op til 14 timer ad gangen og udløber fra udmattelse, skader og organsvigt i løbet af få uger, hvilket fører til årlige massedødelæggelser af antechinus hanner.

Men antechinus parring er ikke, hvorfor de to arter står over for en usikker fremtid. De befinder sig snarere i højhøjdehabitater, hvor disse dyr står over for voksende trusler mod brande, prædation fra invasive arter som katte og ræve og forstyrrelser af levesteder fra kvæg og vildtlevende svin, rapporterede TSCC.

Både den sølvhovedede antechinus og den mørke antechinus blev fundet højt op på bjerge i det sydøstlige Australien; de blev sandsynligvis kørt til de tåget topmøder ved at ændre miljøforhold, Andrew Baker, en af ​​forskerne, der opdagede de to arter, og en seniorlærer med QUTs videnskabs- og ingeniørafdeling, sagde i erklæringen.

"De har sandsynligvis tilbagetrukket sig der som klimaet har varmet, og der er nu ingen steder tilbage for dem at gå," sagde han i erklæringen.

Endnu ikke er der blevet udarbejdet nogen officielle genopretningsplaner for at hjælpe de små bukser eller til at bevare deres truede levesteder, ifølge TSCC-rapporten. Den nye position på listen over officielle truede arter vil imidlertid øge bevidstheden om antechinusernes situation og kunne lægge et vigtigt grundlag for fremtidige bestræbelser på at lovgive deres beskyttelse, sagde Baker.

"Hvis vi tager øjeblikkelig handling, forhåbentlig i tide vil vi se antechinus fjernet fra den truede liste," sagde Baker.

Originalartikel på WordsSideKick.com.


Video Supplement: .




DA.WordsSideKick.com
All Rights Reserved!
Reproduktion Af Materialer Tilladt Kun Prostanovkoy Aktivt Link Til Webstedet DA.WordsSideKick.com

© 2005–2019 DA.WordsSideKick.com