Humpback Whales Tilbageholdende Med At Overflytte Fra Antarktis

{h1}

Baghvaler bliver i antarktis farvande længere i efteråret end forventede forskere.

Pukkelhvaler tilbringer deres somre i Antarktis og kaster ned på rejst krill. Nu finder forskerne, at disse marine behemoter er tilbageholdende med at forlade Antarktis, som vinteren trækker i nærheden.

En ny undersøgelse, der blev offentliggjort online den 30. juli i tidsskriftet Endangered Species Research, er et af de få at tælle hvaler i det antarktiske efterår frem for sommeren og fokusere på nær kyster i stedet for åbent hav. Resultaterne afslører, at Antarktis bugter er en vigtigere fødevarekilde end forskere havde forventet. Undersøgelsen tyder også på, at senere vintre og mindre is på grund af klimaændringer kunne påvirke hvalernes migrationsvaner.

"Etablering af efterårstætheden af ​​pukkelhvaler i kystområderne på den vestlige Antarktis halvø er afgørende for forståelsen af ​​den rolle, de spiller i dette hurtigt skiftende økosystem," siger forsker Ari Friedlaender, forsker ved Duke University Marine Lab, i en erklæring.

Friedlaender, studieleder David Johnston fra Duke University og deres kolleger undersøgte bugter og strækninger på den vestlige Antarktis halvø mellem april og juni 2009 - når sommeren allerede er ved at blive tæt på disse høje breddegrader. De brugte visuelle undersøgelser støttet af tagging undersøgelser for at estimere tætheden af ​​hvaler nær Antarktis kysten. [I Fotos: Sporing Humpback Whales]

Hvaler overflade nær National Science Foundation forskningsfartøj Laurence M. Gould, på en forskningsopgave til Antarktis.

Hvaler overflade nær National Science Foundation forskningsfartøj Laurence M. Gould, på en forskningsopgave til Antarktis.

Kredit: MISHAP Project, under tilladelse fra NOAA

Humpbacks (Megaptera novaeangliae) Foder typisk ved høje breddegrader om sommeren og derefter bevæge sig mod ækvator for at yngle om vinteren. De blev engang jaget næsten til udryddelse, men har genvundet i tal, da forbud mod kommerciel hvalfangst er blevet vedtaget. Den Internationale Union for Bevarelse af Natur lister pukkelhvaler som "mindste bekymring", selvom de stadig er beskyttet under U.S. Endangered Species Act.

Det er ikke nemt at få gode tæller af hvaler i de stramme grænser af bugter og indløb, siger Johnston i en erklæring.

"Vi havde ingen anelse om, at hvalerne skulle blive pakket i disse smalle kanaler og passager," sagde han. "Vi måtte tænke lidt på vores fødder og bruge alternative prøveudtagningsmetoder og indarbejde data fra andre dele af projektet."

Resultatet var et tal på 371 grupper af pukkelhvaler over et 406 mil (654 kilometer) havområde. På deres mest overfyldte, hvaler blev set i en tæthed på 1,75 per kvadratkilometer. (En kvadratkilometer svarer til ca. 0,4 kvadratkilometer.)

"Det er højere end nogen forventet," sagde Johnston.

Den høje tæthed blev set i den relativt tætte del af Wilhelmina Bay, Antarktis. De laveste tætheder blev set i mere åbne områder, forskerne rapporterede.

Resultaterne afslører, at pukkelbruger bruger mere tid end forventet i Antarktis, før de begynder deres lange vandringer nord for vandet fra Central- og Sydamerika, Australien, New Zealand og det sydlige Afrika for at opdrætte. Klimaændringer kunne ændre disse mønstre, forskerne skrev.

"Antallet af pukkelhvaler, vi opdagede i disse bugter i slutningen af ​​efteråret, rejser spørgsmål om tid og hyppighed af migrationsbevægelser til avlsområder ved hjælp af individuelle hvaler," skrev de. "Hvis regionen Gerlache Strait forbliver stort set isfri i fremtidige vintre, kan ikke-produktive pukkelhvaler vælge at forblive tæt på store overvintrende krillsværme og afstå migration."

Følg Stephanie Pappas på Twitter @sipappas eller WordsSideKick.com @wordssidekick. Vi er også på Facebook & Google+.


Video Supplement: .




DA.WordsSideKick.com
All Rights Reserved!
Reproduktion Af Materialer Tilladt Kun Prostanovkoy Aktivt Link Til Webstedet DA.WordsSideKick.com

© 2005–2019 DA.WordsSideKick.com