Sådan Ser Du En Asteroid I Nærheden Af ​​Jorden Zoom Tættere På Jorden End Månen

{h1}

Tre asteroider går forbi jorden denne lørdag, og man kommer nærmere os end månen.

Tre chunky asteroider vil zoome ved Jorden i weekenden, og en af ​​dem kommer nærmere vores planet end månen selv.

På lørdag (den 10. november) vil den nær-jord asteroide 2018 VX1 zip inden for ca. 236,100 mil (380.000 kilometer) af Jorden. Det er tættere end månen, som hænger omkring 238.900 miles væk, da den kredser jorden.

Mens dette rumrock-møde er tæt, vil det ikke udgøre nogen fare for Jorden, siger astrophysicist Gianluca Masi, grundlægger og direktør for Virtual Telescope Project i Italien, som live streaming den himmelske show online her fra kl. EST (18:00 UTC) på lørdag. [Black Marble Images: Earth at Night]

"Der er ingen risiko for påvirkning [på Jorden]," sagde Masi til WordsSideKick.com. "Mens en af ​​dem kommer stort set så tæt som månen, er afstanden stadig meget."

De to andre asteroider vil ikke vove så tæt på Jorden, men har stadig taget forskernes opmærksomhed. Disse omfatter asteroide 2018 VS1, som vil passere omkring 861.700 miles (1,38 millioner km) væk fra Jorden - næsten fire gange så langt væk fra Jorden som månen er - kl. 9:03 EST (14:03 UTC).

Asteroid 2018 VSI er mellem 43 og 92 fod (12 til 28 m) i diameter.

I mellemtiden forventes asteroide 2018 VR1 at flyve ved Jorden kl. 9:19 AM EST (14:19 UTC) på lørdag. Denne asteroide er endnu længere væk - omkring 129.000 miles (5 millioner km) fra Jorden. Denne asteroide nær jord er mellem 45 og 100 fod (13 og 30 m) i diameter.

Mennesker her på Jorden vil kunne se stjernens show - asteroide 2018 VX1 - online klokken 1:20 p.m. EST (18:20 UTC), "øjeblikket for den mindste afstand fra os", sagde Masi. Denne særlige asteroide blev opdaget af forskere ved Mount Lemmon Survey, nær Tucson, Arizona, for nogle få dage siden, den 4. november. To dage senere meddelte Minor Planet Center opdagelsen, hvorved asteroids diameter blev estimeret til mellem 26 og 59 fod (8 og 18 m).

Det virtuelle teleskop snakkede ovenstående billede af asteroide 2018 VX1 med en enkelt, 600 sekunders eksponering den 8. november.

"Teleskopet spores den tilsyneladende bevægelse af asteroiden, det er derfor stjernerne viser så lange stier," sagde Masi. "Asteroiden ser ud som en skarp prik i midten af ​​billedet, markeret med to røde linjer."

Oprindeligt udgivet på WordsSideKick.com.


Video Supplement: Kent Hovind - Seminar 3 - Dinosaurs in the Bible [MULTISUBS].




DA.WordsSideKick.com
All Rights Reserved!
Reproduktion Af Materialer Tilladt Kun Prostanovkoy Aktivt Link Til Webstedet DA.WordsSideKick.com

© 2005–2019 DA.WordsSideKick.com