Fakta Om Muskrater

{h1}

Muskrats er store vandlevende gnavere, der normalt findes i nordamerikanske vådområder.

Muskrat er store gnavere og er derfor relateret til rotter, mus, voles, gerbils, hamstere og lemmings. Disse vanddyr ser meget ud som deres pårørende. De er ret runde, med korte ben og næsten usynlige ører.

Størrelse

Muskrater er omkring størrelsen af ​​store rotter. De vokser fra 16 til 25 inches (41 til 63,5 centimeter) lange og vejer omkring 1,5 til 4 lbs. (0,7 til 2 kg). Deres haler tilføjer en anden 7 til 11 inches (18 til 28 cm) til deres længde, ifølge Missouri Department of Conservation.

Habitat

Muskraten er hjemmehørende i Nordamerika. I begyndelsen af ​​20th århundrede blev dyret imidlertid introduceret til det nordlige Eurasien, ifølge Animal Diversity Web (ADW). De findes nu i Ukraine, Rusland, tilstødende områder i Kina og Mongoliet og Honshu Island i Japan.

Muskrater som vådere områder med mindst 4 til 6 tommer (10 til 15 cm) vand. De laver typisk deres hjem i sump, sump og vådområder. De ligner især myrer.

Varmt, tørt vejr er dårligt for muskrater, og derfor foretrækker de våde områder og kølige græsgrave gravede på vandkilder. De har endda en særlig mekanisme kaldet regional heterotermi. Regional heterotermi regulerer blodstrømmen til fødderne og halen. Dette holder dem køligere end kroppens kerne.

Udover burrows bygger muskrater også lodge ud af cattails og anden vegetation. Disse loger kan undertiden tilstoppe vandveje, hvilket gør dem til gener for mennesker.

Vaner

Muskrats er meget sociale og lever i store, territoriale familier, ifølge ADW. De kommunikerer med andre og mærker deres territorium med en sekretion fra deres kirtler kaldet musk. Duften tjener som en advarsel til ubudne personer.

Muskratter betragtes som nattlige, selvom de nogle gange er aktive i løbet af dagen. Deres mest aktive tider er sent på eftermiddagen og lige efter skumringen.

Kost

Muskrat er ikke kræsen. Faktisk vil de endda udnytte kannibalisme i deres egen familie, ifølge ADW. For det meste har de en tendens til at foretrække vegetation som cattails, waterlilies, rødder og pondweed. De spiser også snegle, muslinger, salamanders, krebsdyr, fisk og unge fugle.

Disse små dyr er meget store spisere. Muskrater spiser en tredjedel af deres vægt hver dag, ifølge ADW. Selv om de har brug for en stor fødevareforsyning, rejser muskrater normalt ikke længere end 150 fod (46 meter) væk fra deres hjem.

afkom

Muskrater gør deres rede på træstubber, der stikker ud fra 15 til 40 tommer (38 til 102 cm) vand ved hjælp af vegetation. Kvinder har en svangerskabsperiode på tre til fire uger og føder tre til otte unge, ifølge Encyclopedia Britannica. De kan have op til tre kuld hvert år.

Baby muskrater hedder kits. Ved 30 dage kan kits svømme, dykke og fodre sig selv. Kits er fuldt vokset om seks uger og forbliver typisk hos deres familie, medmindre der er overfyldning. I dette tilfælde vil moren ofte sparke de unge ud af gruppen.

Disse væsner kan leve omkring tre år i naturen og op til 10 år i fangenskab.

Klassificering / taksonomi

Her er taxonomien for muskrater, ifølge det integrerede taxonomiske informationssystem (ITIS):

Kongerige: Animalia
Subkingdom: Bilateria
Infrakingdom: Deuterostomi
Række: Chordata
subphylum: Vertebrata
Infraphylum: Gnathostomata
superklasse: Tetrapoda
klasse: Mammalia
underklasse: Theria
Infraclass: Eutheria
Bestille: Rodentia
underorden: Myomorpha
Superfamily: Muroidea
Familie: Cricetidae
underfamilie: Arvicolinae
genus: Ondatra
Arter: Ondatra Zibethicus

Bevaringsstatus

Muskrater er nævnt som mindst bekymring på Den Internationale Union for Bevarelse af Naturens Røde Liste over Trusler. Det betyder, at deres befolkninger generelt er stabile og udbredte.

Skønt de betragtes som skadedyr, fordi de nogle gange spiser afgrøder og blokkerer vandveje med deres loger, er muskrater meget hjælpsomme. Ved at spise vandplanter åbner de andre vandvejeområder, hvilket giver ænder og andre fugle klare steder at svømme. Deres loger bruges også af andre dyr som hvilesteder og reder.

Andre fakta

Muskratens tætte pels fælder luft for at holde dem varme. Det hjælper dem også med at flyde i vand.

Selvom det ikke er godt på land, er muskrater fantastiske svømmere. De kan holde vejret under vand i 12 til 17 minutter, ifølge ADW. De kan svømme op til 3 mph (5 km / t) takket være deres padle-lignende webbed fødder. Muskrat kan endda svømme baglæns.

Yderligere ressourcer

  • Institut for Energi og Miljøbeskyttelse: Muskrat
  • Washington Department of Fish and Wildlife: Muskrats
  • New Hampshire Public Television: Fælles Muskrat


Video Supplement: Interesting Muskrat Facts.




DA.WordsSideKick.com
All Rights Reserved!
Reproduktion Af Materialer Tilladt Kun Prostanovkoy Aktivt Link Til Webstedet DA.WordsSideKick.com

© 2005–2019 DA.WordsSideKick.com