Fakta Om Groundhogs

{h1}

Groundhogs, også kaldet woodchucks, er store gnavere kendt traditionelt som vejrprognose.

Groundhogs, også kaldet woodchucks, er store gnavere. De er også en af ​​de 14 arter af marmot, eller jorden egern. Faktisk er de de største medlemmer af egern familien. De fleste kender sandsynligvis groundhog som et vejrprognoseapparat; Men disse forudsigelser er en blandet taske.

Størrelse

Fra hoved til rump er jordhunde 17,75 til 24 inches (45 til 61 centimeter) lang, ifølge National Geographic. De vejer omkring 13 kg. (6 kg), hvilket er cirka dobbelt så meget som en nyfødt menneskes baby. Som andre egern har jordhøns lange haler, der vokser omkring 7 til 9,75 i (18-25 cm) lange.

Disse runde væsner ser ud som små bjørne, når de står op på deres bagben. Groundhogs har også skarpe kløer, som de bruger til at grave imponerende hule i jorden. I de varme måneder vokser en groundhog sænke omkring en sekstende tomme (1,6 millimeter) hver uge for at holde trit med deres frenzied spiseplan, ifølge National Wildlife Federation.

Habitat

Groundhogs findes kun i Nordamerika, fra Canada ned til det sydlige USA. De kan lide skovområder, der støder op mod mere åbne områder. De graver burrows, der kan være 6 fod (1,8 meter) dyb og 20 fod (6 m) bred. Disse underjordiske boliger kan også have to til et dusin indgange, ifølge National Wildlife Federation. Typisk har de en skov i skoven til vinteren og en grav i græsarealer i de varmere måneder. Groundhogs holder deres burrowy ryddelige ved at udskifte nestet indefra fra tid til anden.

Vaner

Groundhogs er ensomme væsner, og de bruger deres somre og falder fyldning sig selv og tager lur i solen. De kan spise omkring et pund mad pr. Møde.

Om vinteren dvale de. Under hibernation sænkes groundhogs hjerteslag fra 80 slag pr. Minut til 5 slag pr. Minut; deres åndedræt reducerer fra 16 vejrtrækninger pr. minut til så få som 2 vejrtrækninger pr. minut; og deres kropstemperatur falder fra ca. 99 grader Fahrenheit (37,2 Celsius) til så lavt som 37 grader F (2,77 C) ifølge National Wildlife Federation.

En groundhog stikker typisk tæt på hjemmet. De vandrer normalt ikke længere end 50 til 150 fod (15 til 30 m) fra deres hule om dagen, ifølge Internet Center for Wildlife Damage Management.

Kost

Disse gnavere er herbivorer, hvilket betyder at de spiser vegetation. En groundhogs kost kan omfatte frugt, planter, træbark og græs. De er kendt for at beskadige afgrøder og haver, og mange betragter dem skadedyr.

Groundhogs spiser ikke under dvaletilstand. De bruger fedt, som de opbyggede i løbet af sommeren og vintermåneden.

afkom

I februar vil mænd komme ud af dvaletilstand og søge efter kvindes grav. Når han finder en, går han ind på. Det menes at mænd gør dette for at introducere sig for mulige venner. I foråret forløber parringssæsonen, og hunnerne føder to til seks unge efter en svangerskabsperiode på omkring 32 dage.

Børnene er blinde og hårløse, men bliver hurtigt modne om kun tre måneder eller deromkring. Når de er modne, forlader de typisk deres mor til at grave deres eget hjem. Groundhogs bor omkring tre til seks år.

Klassificering / taksonomi

Her er klassificeringen for grundhunde, ifølge det integrerede taxonomiske informationssystem (ITIS):

Kongerige: Animalia
Subkingdom: Bilateria
Infrakingdom: Deuterostomi
Række: Chordata
subphylum: Vertebrata
Infraphylum: Gnathostomata
superklasse: Tetrapoda
klasse: Mammalia
underklasse: Theria
Infraclass: Eutheria
Bestille: Rodentia
underorden: Sciuromorpha
Familie: Sciuridae
underfamilie: Xerinae
Stamme: Marmotini
genus: marmota
underslægt: marmota
Arter: Marmota monax
underart:

  • Marmota monax bunkeri
  • Marmota monax canadensis
  • Marmota monax ignava
  • Marmota monax johnsoni
  • Marmota monax monax
  • Marmota monax ochracea
  • Marmota monax petrensis
  • Marmota monax preblorum
  • Marmota monax rufescens

Groundhog Club co-handler John Griffiths hæver groundhog Punsxutawney Phil fra sin grav i Punxsutawney, Pennsylvania den 2. februar 2017.

Groundhog Club co-handler John Griffiths hæver groundhog Punsxutawney Phil fra sin grav i Punxsutawney, Pennsylvania den 2. februar 2017.

Kredit: David Maxwell / EPA / Newscom

Bevaringsstatus

Groundhogs er opført som mindst bekymring for udryddelse på Den Internationale Union for Bevarelse af Naturens Røde Liste over Trusler. De er udbredt fra det centrale Alaska, over Canada og syd gennem USA til Georgien, Alabama, Louisiana og Arkansas.

Skyggefakta

Ifølge traditionen, hvis groundhog ser sin skygge den 2. februar, vil der være seks uger om vinteren. Denne ide gav anledning til Groundhog Day. Traditionen om at stole på gnavere som prognosører kan dateres tilbage til kristendommens tidlige dage i Europa, da klare skyer på Candlemas Day (2. februar) blev sagt til herald koldt vejr fremover. I Tyskland mødte traditionen i en myte, at hvis solen kom ud på Candlemas, ville en pindsvin kaste sin skygge og forudsige sne hele vejen ind i maj. Da tyske indvandrere bosatte sig i Pennsylvania overførte de traditionen til den lokale fauna og erstatter hedgehogs med groundhogs.

Men hvor præcist er denne vejrprognose? Punxsutawney Groundhog Club, af Punxsutawney, Pennsylvania, har optegnelser fra mere end 100 år.På Groundhog Day holder klubben en "højtidelig" ceremoni som en groundhog, der hedder Phil, trækkes fra en "burrow" foran tv-kameraer og jubler folkemængder. Klubben siger, at Phil har forudsagt 99 prognoser for mere vinter og 15 tidlige kilder. Ifølge data fra Stormfax Almanac har Phil's forudsigelser været korrekte kun 39 procent af tiden i hans hjemby Punxsutawney.

Hvor meget træ?

Hvor meget træ ville en woodchuck chuck, hvis en woodchuck kunne chuck wood? Omkring 700 lbs., Ifølge Cornell University.

Faktisk har navnet woodchuck intet at gøre med træ eller chucking det, ifølge Animal Diversity Web. Ordet woodchuck kommer fra et indiansk ord, wuchak, som groft oversætter som "digger". (Et andet navn til dette dyr er whistle-gris, ifølge National Museum of Natural History.)

Ikke desto mindre, ifølge Cornell, forsøgte en dyrelivbiolog at svare på tunge-twisterens spørgsmål. Han målte lydstyrken på en skovhugge og estimerede, at hvis hullet var fyldt med træ snarere end snavs, ville woodchuck'en have hugget omkring 700 lbs. (Woodchucks, men typisk tygge ikke træ.)

Yderligere ressourcer

  • Det officielle websted for Groundhogs Day
  • Cornell: Groundhog Day Fakta og Factoids
  • Den amerikanske samfundsforening: Hvad skal man gøre med Woodchucks


Video Supplement: Fun Facts About Groundhogs!.




DA.WordsSideKick.com
All Rights Reserved!
Reproduktion Af Materialer Tilladt Kun Prostanovkoy Aktivt Link Til Webstedet DA.WordsSideKick.com

© 2005–2019 DA.WordsSideKick.com