Fakta Om Badgers

{h1}

Badgers er små pattedyr, der er gale jægere og medlemmer af den største familie af kødædende.

Badgers er små pattedyr med flade, kileformede kroppe, brede fødder med lange klør og groft hår, der kan være sort, brun, guld eller hvid. De er relateret til fritter, minke, ottere, væsler og wolverines. Alle disse dyr er medlemmer af Mustelidae, den største familie i rækkefølgen Carnivora.

Klassificering af badgers er kompleks. Ifølge Daniel Heath Justice, forfatter af "Badger" (Reaktion Books, 2015), "Kategorier er under konstant revision, hvilket giver den taksonomiske nøjagtighed af enhver undersøgelse... midlertidig i bedste fald."

Retfærdighed erkender, at der fortsat er en debat om, hvilke dyr der skal betragtes som "sande krammer". "Forskere er generelt enige om tre arter: den eurasiske badger, den asiatiske hog badger og den nordamerikanske badger." Inkluderet honningskelgeren i denne gruppe er kontroversiel, skrev han, fordi det er genetisk og genealogisk fjernt fra de andre. Men honningskneglen, også kaldet rattlet, er som regel stadig medtaget blandt "badger-kin."

Klassificering / taksonomi

Ifølge det integrerede taxonomiske informationssystem (ITIS) er et partnerskab mellem flere amerikanske agenturer, en generelt accepteret taksonomi for duglere:

Kongerige: Animalia
Subkingdom: Bilateria
Infrakingdom: Deuterostomi
Række: Chordata
subphylum: Vertebrata
Infraphylum: Gnathostomata
superklasse: Tetrapoda
klasse: Mammalia
underklasse: Theria
Infraclass: Eutheria
Bestille: Carnivora
underorden: Caniformia
Familie: Mustelidae
underfamilie: Mustelinae *
Genera & species:

  • Arctoryx collaris - Hog badger (med seks underarter)
  • Meles anakuma - japansk badger
  • Meles leucurus - Asiatisk badger (med seks underarter)
  • Meles meles - europæisk (eller eurasisk) badger (med otte underarter)
  • Mellivora capensis - Honey badger (med 12 underarter)
  • Taxidea taxus - American badger (med fem underarter)

* Nogle taksonomier opregner underfamilier som Melinae (europæiske og asiatiske badgers), Mellivorinae (honningskat) og Taxidiinae (amerikanske badgers).

Størrelse

Badgers kan vokse op til 20 til 34 inches (51 til 86 centimeter) lang fra hoved til hale. Halen tilføjer yderligere 4 til 6 tommer (10 til 15 cm) i længden. Badgers vejer mellem 9 og 39 pund (4 til 18 kg).

Habitat

Badgers foretrækker tørre, åbne græsarealer, selvom de er meget tilpasningsberettigede. Nogle bor også i skov, stenbrud, hegn, havsklipper og hedeland. Amerikanske badgers findes typisk i Great Plains regionen i Nordamerika. De kan også findes i de vestlige USA, de vestlige canadiske provinser og i de bjergrige områder i Mexico, ifølge Animal Diversity Web (ADW) ved University of Michigan.

Honey badgers findes i det sydlige Afrika; hog badgers lever primært i Sydøstasien, Indien og Sumatra. Den asiatiske badger strækker sig over Rusland og ind i Kina og Østeuropa. Den europæiske eller eurasiske spogger spænder fra Irland og Spanien helt til østlige Rusland, Kina og Japan, ifølge ADW.

Badgers findes også i stort antal i Det Forenede Kongerige. Regeringsembedsmænd har taget skridt til at "cull" befolkningen for at forhindre spredning af tuberkulose fra dræber til kvæg.

Vaner

Badgers er nattlige, hvilket betyder at de er mest aktive om natten og sover om dagen.

Badgers har stærke lemmer og skarpe kløer, der hjælper dem med at grave burrows og finde mad under jorden. De gør deres hjem ved at grave tunneler og huler og bruge græs og blade til sengetøj. Et badgerhjem kaldes et sæt. Setts har et specielt kammer reserveret som badeværelset, fordi badgers er rene væsener, ifølge Somerset Wildlife Trust.

Mange badgerarter er meget sociale skabninger og bor i grupper kaldet en cete eller klan. En klan deler territorium og sætter sig. Sætter kan være århundreder gamle og bruges af mange generationer af badgers. Et sæt kan være 22 til 109 meter (20 til 100 meter) eller mere langt, ifølge Somerset Wildlife Trust.

Gabons dyreliv omfatter viral video-berømthed, honningskneglen (Mellivora capensis), en lille men vedholdende jæger, der vides at spise slanger, raidbikuver og stå op for løver.

Gabons dyreliv omfatter viral video-berømthed, honningskneglen (Mellivora capensis), en lille men vedholdende jæger, der vides at spise slanger, raidbikuver og stå op for løver.

Kredit: Laila Bahaa-el-din / Panthera

Kost

De fleste badgers er omnivores, hvilket betyder at de spiser både planter og kød. Normalt forbruger de dog hovedsagelig regnorme og larverne fra farens lange ben, ifølge Nottinghamshire Wildlife Trust. Nogle andre fødevarer badgers nyder omfatter snegle, små pattedyr, snegle, fugleæg og frugt.

Honningskernen er kødædende og vil spise slanger, jakker, ræve og endda krokodiller, ifølge BioWeb, et websted produceret ved University of Wisconsin. Det spiser også mindre dyr, såsom insekter og larver. Det vil også jagte bikupler for at komme til honningen, derfor dets fælles navn og videnskabelige navn - Mellivora betyder "honning eater."

afkom

Selvom badgers mødes når som helst de føler det, har de kun ét kuld om året på grund af forsinket implantation. Badgers fødes midt i sen vinter mellem fødslen og mellem januar og marts. En til fem babyer er født på en gang i de underjordiske kamre. Baby badgers, som baby bjørne, kaldes unger. Cubs forbliver i fødestedet indtil de er omkring otte uger gamle, ifølge Nottinghamshire Wildlife Trust.

Bevaringsstatus

Ifølge International Union for Conservation of Nature (IUCN) er de fleste badgers ikke truet eller truet. Den amerikanske badger har for eksempel en befolkning på flere hundrede tusind i USA. Hog badger er opført som nært truet på grund af et fald i befolkningen på under 30 procent over tre generationer. Det er alvorligt truet på nogle områder, såsom Laos, Vietnam, Kina og Myanmar.

'Honey badger er ligeglad...'

Honey badgers blev populære på grund af en YouTube-video med en humoristisk voiceover. Honey badgers er kendt for deres ferocity. Nogle sjove fakta om honningskat:

  • De kaldes ratteller på grund af den rattlende lyd, de laver, når de bliver angrebet.
  • De har en modstand mod slangegift.
  • Når de angriber biavl, frigiver de et røg, der spredes i hele bikupan.
  • Når de angriber store dyr, såsom løver, går de til pungen.

Andre fakta

  • Badgers plejer normalt ikke at dvale, men nogle gange sover de et par dage eller uger i deres huler i den koldeste del af vinteren.
  • Dachshunden blev opdrættet for at jage badgers. Gravhund på tysk betyder "badgerhund".
  • Badgeren er statsdyret i Wisconsin.
  • Badgers bor typisk omkring 10 år.
  • Mens mange badgers er sociale, er den amerikanske badger ikke, og bruger det meste af sin tid alene.

Yderligere ressourcer

  • Badger Trust: The Cull-Key Fakta
  • New Hampshire Public Television: American Badger


Video Supplement: 10 Things You Didn't Know About The Honey Badger.




DA.WordsSideKick.com
All Rights Reserved!
Reproduktion Af Materialer Tilladt Kun Prostanovkoy Aktivt Link Til Webstedet DA.WordsSideKick.com

© 2005–2019 DA.WordsSideKick.com