Skumle Kænguruer: Hvorfor Står De Så Stadig

{h1}

Et område med grå, bevægelsesløse kænguruer, der stirrer ned på en cykel i en nylig youtube-video, er ikke tegn på sump-zombier, siger forskerne - selvom de pouched australierne ser ærligt besidder.

Et område med grå, bevægelsesløse kænguruer, der stirrer ned på en cykel i en nylig YouTube-video, er ikke tegn på sump-zombier, siger forskerne - selvom de pouched australierne ser ærligt besidder.

De oprejst kænguruer kigger intensivt på Ben Vezina, der sendte videoen på YouTube den 23. august, da han nærmer dem på cykel i Hawkstowe Park i Melbourne. Når han kommer tæt på, stikker de storslåede dyr væk.

Selvom zombielike kænguruer ser klar til at fortære Vezina, er deres adfærd meget mere gunstig og typisk. "Det ser rigtig normalt ud," sagde Marian Powers, en zoøper på Fort Wayne Children's Zoo i Fort Wayne, Indiana.

"Kænguruer er virkelig nysgerrige og nysgerrige dyr" og er meget opmærksomme på noget, der er underligt for dem, sagde Powers til WordsSideKick.com. Kængurerne i videoen blev sandsynligvis afbrudt fra deres græsning, da Vezina pludselig optrådte, tilføjede Powers. [Se Billeder af Kænguruer og Andre Søde Marsupials]

Vezina var ikke i fare for at blive angrebet, siger magt, selvom mandlige kænguruer kan være aggressive i avlssæsonen. Kængurerne er typisk fede og beskedne.

Deres hurtige spring fra Vezina er også typiske for kænguruer, siger magt. Pattedyrene spredes, når de er skræmte, så hurtigt som 30 km / t.

Kænguruerne i videoen er meget sandsynlige østlige grå kænguruer (Macropus giganteus), Sagde magter, som kan vokse til 5 til 7 fod (1,5 til 2,1 meter) høje. Disse kænguruer kan veje op til 200 kg. (90 kilo), og leve i omkring 10 år i naturen og 20 år eller mere i fangenskab, ifølge Fort Wayne Children's Zoo's hjemmeside.

Fort Wayne Children's Zoo er vært for den største nordamerikanske befolkning af østgrå kænguruer, selvom de i naturen lever i Tasmanien og østlige Australien.

Østgrå kænguruer foretrækker de tunge skrubber og skove i kyst- og bjergområder, men de bor også i græsarealer og åbne skovområder ifølge dyreparken.

Disse kænguruer lever i grupper med en stor, ældre mand, to til tre kvinder med joeys (baby kænguruer) og to til tre yngre hanner. Joeys, der starter deres liv størrelsen på gelébønner, forlader deres møders poser efter 11 måneder.

Grupper af dyrene græsser sammen på græsarealer - kængurerne Vezina peddled mod i videoen ville sandsynligvis gøre det samme.

Elizabeth Goldbaum er på Twitter. Følg WordsSideKick.com @wordssidekick, Facebook & Google+. Originalartikel om WordsSideKick.com


Video Supplement: .




DA.WordsSideKick.com
All Rights Reserved!
Reproduktion Af Materialer Tilladt Kun Prostanovkoy Aktivt Link Til Webstedet DA.WordsSideKick.com

© 2005–2019 DA.WordsSideKick.com